VIDEO: Rozdováděná žena bojovala se zákazníky a pak se vrhla i na strážníky. Kdo vyhrál?

PRAHA – Událostmi nabitý večer zažila jednašedesátiletá žena. Na pražském Andělu nejprve bojovala se zákazníky rychlého občerstvení, pak se vrhla i na strážníky. Dostala pouta a putovala na policejní služebnu. Tím to ovšem nekončilo.

Hlídka vyvedla zjevně opilou ženu z provozovny rychlého občerstvení v Plzeňské ulici,“ uvedla mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. Důvodem bylo obtěžování zákazníků v provozovně. Žena pak zaútočila i na strážníky a na jejich služební auto. Na něj mrskla igelitovou tašku. Pak se ještě rozkřičela na celou ulici. Vzhledem k tomu, že byla již pozdní večerní hodina, vyzvali ji strážníci, aby se uklidnila.

Výzvy se však míjely účinkem. Když se žena pokusila sejmout teleskopický obušek z opasku jednoho ze strážníků, skončila s pouty na rukou,“ doplnila mluvčí. Posléze byla žena převezena na policejní služebnu, ke zjištění totožnosti. Žena se však stále chovala nepředvídatelně a tak byli přivoláni záchranáři.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Ti vyloučili potřebu hospitalizace a po zjištění hodnoty alkoholu v dechu jednašedesátileté ženy ve výši 2,42 promile, doporučili převoz na záchytnou stanici. „Přestupky ženy se nyní bude zabývat příslušný správní orgán,“ uzavřela mluvčí.