Čtveřice cizinců si nezákonně hrála v Holešovicích

PRAHA – Čtyři cizinci se vydováděli v zadní části hasičské stanice v Holešovicích, v ulici U Staré plynárny. Pozorný oznamovatel na ně zavolal strážníky a ti je následně předali do rukou policistů.

Zadní část stanoviště Hasičského záchranného sboru hlavního města Prahy v Holešovicích si vyhlédli tři muži a jedna žena. V ulici U Staré Plynárny pomalovali sprejem stěnu a vytvořili tak několikametrový nápis v angličtině. „Hlídka na místě zajistila tři muže a jednu ženu, které oznamovatel označil za autory černo stříbrného nápisu o velikosti pět krát dva metry,“ uvedla mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Nedaleko od zadržených podezřelých osob se nacházely spreje s barvou a jeden z mužů měl barvou potřísněné ruce. Cizinci byli ve věku od jednadvaceti do čtyřiadvaceti let. Strážníci je omezili na osobní svobodě a následně předali do rukou přivolané hlídce Policie ČR k dalším řešení.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Zdroj: MP Praha