Majitel bytu překvapil zloděje. Policie nyní po pachateli pátrá

PRAHA – Před týdnem se v Mošnově ulici pokusil vloupat do přízemního bytu neznámý zloděj. Majitel bytu ho však vyrušil a tak vzal nohy na ramena. Poškozený stačil zloděje vyfotit. Pokud ho někdo poznává, nechť laskavě kontaktuje policii.

Pražští kriminalisté pracují na objasnění případu, který se stal v pondělí třináctého září v Mošnově ulici v Praze 5, kolem patnácté hodiny,“ informoval dnes policejní mluvčí Jan Rybanský. Dosud neznámý muž se zde pokusil vloupat do přízemního bytu a to páčením balkonových dveří. Majitel bytu však byl přítomen, a tak zloděje překvapil a ten z místa utekl neznámo kam.

Policisté nyní pátrají po muži, který je zachycen na fotografiích. Pokud muže poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktujte prosím linku 158. Pachateli hrozí v případě dopadení a odsouzení trest odnětí svobody až na dva roky a to za spáchání trestných činů krádež a porušování domovní svobody. „Škoda, která vznikla poškozenému je ve výši několika tisíc korun,“ doplnil mluvčí.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.