VIDEO: Našla, ale nenahlásila. Poznáváte ženu, která zatajila nález?

PRAHA – Na sedačce v metru se nacházela červená taška s počítačem. Neznámá žena ji nalezla, ale nález neohlásila. Policie nyní po nálezkyni pátrá. Pokud ženu poznáváte, kontaktujte prosím policii.

Událost se stala ve čtvrtek devátého září nedlouho před třiadvacátou hodinou ve vlakové soupravě metra A,“ uvedl dnes policejní mluvčí Jan Rybanský. Mezi stanicemi Můstek s Strašnická cestovala neznámá žena, která spatřila na sedačce opuštěnou červenou textilní tašku. Ta obsahovala kromě jiných drobností také osobní počítač. Žena využila situace a zavazadlo si přivlastnila.

Do současné chvíle nález neohlásila, ani nekontaktovala majitele. Tomu vznikla škoda ve výši několika tisíc korun. Policisté během vyšetřování tohoto případu zajistili kamerové záznamy, na kterých je neznámá žena i s taškou zachycena. Pokud podezřelou poznáváte nebo víte, kde by se mohla zdržovat, kontaktujte prosím policii prostřednictvím linky 158. Žena je podezřelá ze spáchání trestného činu zatajení nálezu. Kamerové záznamy jsou ke stažení na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.