Starší ženu přepadl mladík a ukradl jí kabelku. Okradená však měla velké štěstí

PRAHA – Dvacetiletý mladík přepadl starší ženu v Poděbradské ulici a ukradl jí kabelku. Žena volala o pomoc a její volání bylo vyslyšeno. Dva kolemjdoucí lupiče dostihli a předali spravedlnosti. Proč mladík vlastně loupil?

V Poděbradské ulici přepadl dvacetiletý mladík starší ženu a ukradl jí kabelku,“ uvedla mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. Žena začala volat o pomoc ve chvíli, kdy se s mladíkem přetahovala o kabelku. Její volání zaslechli dva kolemjdoucí a také viděli celý zápas a tak se za lupičem, který přetahovanou vyhrál, vydali. Mladík začal utíkat k cyklostezce.

Běželi pohotově za mladíkem a za jedním z nedalekých domů ho dostihli,“ doplnila mluvčí. Pak následovalo přivolání strážníků. Ti mladíka omezili na osobní svobodě a předali do rukou Policie ČR. Mladík uvedl, že k loupeži se odhodlal po hádce s rodiči. „Prý nemá kam jít a jiný způsob, jak přijít k penězům ho nenapadl,“ uvedla ještě mluvčí.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.