VIDEO: Hledají se důležití svědci zvláště závažného zločinu

PRAHA – Policisté dopadli muže podezřelého z brutálního napadení a loupeže. Zločin se odehrál u metra Hloubětín v nočních hodinách, ve středu dvaadvacátého září. Policisté nyní hledají svědky, kteří by mohli do případu vnést světlo.

Ve středu dvaadvacátého září, půl hodiny před půlnocí přepadl agresor u metra Hloubětín staršího muže a způsobil mu těžkou újmu na zdraví,“ informoval dnes policejní mluvčí Richard Hrdina. Kriminalisté, kteří na případu pracují žádají širokou veřejnost o spolupráci. Hledají se svědci tohoto zločinu, kteří by mohli podat důležité informace k objasnění okolností. Pokud jste byli svědky tohoto přepadení, kontaktujte prosím policii, prostřednictvím linky 158.

Pachatel v červené bundě byl zachycen na kamerovém záznamu, když se pohyboval ve vestibulu metra a obtěžoval cestující,“ doplnil mluvčí. Na záznamu je podezřelý muž zachycen se dvěma muži, kteří by mohli kriminalistům podat cenné informace a rozplést tento případ. Pachateli v případě odsouzení hrozí za trestný čin loupež trest odnětí svobody až na dvanáct let. Kamerové záznamy jsou ke stažení na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.