VIDEO: Neznámý muž přepadl hotel se zbraní v ruce. Pozná někdo pachatele?

PRAHA – V pátek před polednem přepadl neznámý muž ve výrazné bundě hotel v Praze 5. Se zbraní v ruce požadoval hotovost po recepční, po činu pak z hotelu utekl. Pokud někdo podezřelého muže pozná, nechť laskavě kontaktuje policii.

Zatím neznámý pachatel se zbraní v ruce přepadl v pátek čtyřiadvacátého září, půl hodiny před polednem hotel v ulici Za opravnou v Praze 5 a od pracovnice na recepci požadoval vydání peněz,“ informoval policejní mluvčí Jan Daněk. Recepční muži peníze vydala a to v obavě o svůj život. Pachatel ve výrazné bundě pak místo činu chvatně opustil. „Přepadení se obešlo bez zranění a byla při něm způsobena škoda několik tisíc korun,“ doplnil mluvčí.

Kriminalisté během vyšetřování tohoto případu zajistili kamerové záznamy, na kterých je neznámý muž zachycen. Je zcela zahalen, ovšem je možné, že podezřelého někdo pozná podle pohybů, či specifické bundy. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu loupež. V případě dopadení a odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let. Pokud muže někdo pozná, nechť kontaktuje policii. Kamerové záznamy jsou ke stažení na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.