Na pražské magistrále havaroval kamion. Doprava vázne, místu se raději vyhněte

PRAHA – Dnes po poledni havaroval kamion na pražské magistrále, u sjezdu na Spořilov. Na místě zasahují policisté, hasiči i záchranáři. Kvůli vyprošťování kamionu musela být v místě zcela zastavena doprava.

V ulici 5. května zasahujeme u dopravní nehody kamionu,“ uvedl mluvčí pražských hasičů Martin Kavka. Na úrovni sjezdu na Spořilov najel kamion do betonového hrazení a vytekly z něho provozní kapaliny. Ty zasypali hasiči a zabránili jejich dalšímu šíření. Zpočátku byl provoz v tomto úseku veden v jednom pruhu každým směrem.

Během vyprošťování kamionu jeřábem však musel být provoz zastaven zcela. Policisté uvedli, že kolona dosahuje až na osmý kilometr dálnice D1 na Prahu a doporučují místo nehody objíždět. „Žádáme řidiče, aby sjížděli na Opatov nebo do ulice Na Jelenách,“ uvedli policisté na svém Twitteru. Okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.