Muž přiznal, že je to kokain. Holešovická party v tu chvíli skončila

PRAHA – Uprostřed noci načapala hlídka strážníků dvojici, jak si připravuje krystalickou látku. Pravdomluvný muž odpověděl na otázku strážníků, co prý to je? Kokain. I na další otázky odpovídal dle pravdy.

Muž a žena, oba ve věku třiatřicet let, si pro svoji party vybrali ulici Jankovcovu v pražských Holešovicích. „Patnáct minut po půlnoci ji ale přerušila hlídka strážníků, která šla právě okolo,“ uvedla mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. Těžko bylo dvojici přehlédnout, ulice byla jinak liduprázdná. Strážníci se zajímali o to, co je to za krystalickou látku umístěnou na mobilním telefonu.

Muž odpověděl, že se jedná o kokain,“ doplnila mluvčí. Strážníci se tedy zajímali dál a zeptali se, zda má muž ještě nějaké další drogy. Muž tedy vytáhl další dva plastové sáčky. Jeden s kokainem, druhý s extází. Oba měl pro svoji potřebu. Žena strážníkům uvedla, že žádné drogy nemá. Dvojici si na místě převzala Policie ČR k dalšímu opatření.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.