Černá, hnědá nebo červená – která kabelka bude trendem této sezóny?

Módní kabelka může zdůraznit styl nebo mu dát zcela nový charakter. Seznamte se s nejmódnějšími barvami kabelek, které budou trendem této sezóny.

Jaké jsou nejmódnější kabelky pro tuto sezónu?

Hledáte módní kabelku, která zvýrazní vaše podzimní stylizace? Prostorné shopper bagy, městské a stylové kabelky pro zvláštní příležitosti. V barvách hnědé, béžové, červené či černé? Vyberte si takovou, která vám nejvíce vyhovuje.

Vínové a hnědé kabelky jsou podzimním trendem už po několik let a letos to nebude jinak. Jsou univerzální a skvěle odrážejí podzimní atmosféru. Kožená kabelka s kovovou sponou bude dobře fungovat s džínovou bundou, lehkou bundou a velkými trenčkoty. Elegantní model v obchodním stylu vypadá skvěle s tužkovými šaty a ženským oblekem. Vyberte si kabelky na answear.cz.

Mezi nejmódnější barvy patří hnědá a její odstíny, například čokoládová. Čokoládová barva je nejoblíbenější odstín hnědé. Dodává se ve dvou verzích: tmavší, téměř černá a lehčí, teplejší, spojená s mléčnou čokoládou. Můžete v ní najít příměs ohnivě červené. Na podzim rádi volíme druhou možnost. Kabelky v mléčné čokoládě krásně doplňují podzimní outfity a dodávají jim teplo s téměř magickou silou – jako by mohly zvýšit okolní teplotu pouze svou barvou. Čokoládová barva je také velmi elegantní, i když ne tak formální jako černá. V tomto odstínu proto nejlépe vypadají kabelky klasického charakteru, vyrobené z přírodní, jemně třpytivé kůže. Budou perfektní jako doplněk k kancelářským stylizacím – zdůrazní jejich eleganci a zároveň prolomí formální tuhost.

Líbí se vám odstíny slunce? Klidně po nich sáhněte i na podzim

Podzim není zrovna šťastné období, protože dny se zkracují, teplota klesá a nepodporuje venkovní procházky a aura je šedá a nevlídná. Toto melancholické období roku, kdy nám tolik chybí slunce, lze překonat aditivy ve velmi energizujících barvách a obzvlášť dobře se v této roli osvědčují žluté kabelky. Zajímavé modely si prohlédněte na https://answear.cz. Žluté odstíny kabelky se perfektně hodí k outfitům v šedé či černé barvě.

Hodit se vám může i kabelka v odstínech lahvově zelené. Barva, která je v módě mnoho měsíců, vypadá velmi dobře ve společnosti zemských barev, které nosíme nejčastěji na podzim. Tento typ kabelek je tedy možné nosit k oblečení v odstínech hnědé, béžové a černé.

Která barva je klasikou? Přeci černá a červená!

V našem seznamu nesmí chybět klasika, tedy černá kabelka, kterou musí každá žena absolutně mít. O univerzálnosti černé bylo napsáno hodně, takže asi není potřeba nikoho přesvědčovat, že černá kabelka bude fungovat v nejrůznějších stylech. Lze ji nosit jako doplněk elegantního stylu, ale černá bude také dobře fungovat každý den – vše závisí na modelu, který si vyberete. Černý, lesklý materiál, zlaté prvky a především cvočky na řemínku vás nenechají lhostejně projít kolem zajímavého modelu.

Vysoce kvalitní kůže a červená barva jdou perfektně dohromady právě na podzim. Jedním z nejběžnějších odstínů červené bude rajčatová červená, nejlépe zdůrazňující podzimní auru. Červená kabelka je skutečnou elegancí s nádechem extravagance, proto stojí za to mít ji ve svém šatníku. Červené kabelky skvěle ladí s kabáty v nadčasových odstínech šedé, černé, ale také tmavě modré, černé a bílé kombinované mezi sebou.