VIDEO: Dvojice zlodějů ukradla elektroniku a fagot. Poznáváte nenechavce?

PRAHA – V Praze 3 se dvojice mužů vloupala do přízemního bytu. Odnesli si elektroniku a hudební nástroj v celkové ceně padesát tisíc korun. Pokud budou dopadeni, hrozí jim trest odnětí svobody až na tři roky. Pokud muže na videozáznamu poznáváte, kontaktujte prosím policii.

Od poloviny srpna pátrají policisté z místního oddělení Jarov po dvojici, která se vloupala do přízemního bytu,“ informovala policejní mluvčí Violeta Siřišťová. K vloupání došlo v ulici Pod Jarovem v Praze 3 a zloději si odnesli elektroniku a hudební nástroj fagot. Celkově způsobili škodu dosahující částky padesát tisíc korun.

Policisté během vyšetřování tohoto případu zajistili kamerové záznamy, na kterých je dvojice podezřelých mužů zachycena. Pokud muže poznáváte nebo víte, kde by se mohli nacházet, kontaktujte prosím policii prostřednictvím linky 158. Případ je prověřován pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a porušování domovní svobody. Pachatelům v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na tři roky. Zajištěné video je ke stažení na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.