VIDEO: Platila kradenou kartou, ale měla smůlu. Poznáváte ženu z videa?

PRAHA – V prodejně potravin v Praze 4 se pokusila dosud neznámá žena zaplatit nákup kradenou platební kartou. Prodavačka ji natočila na mobilní telefon. Pokud ženu poznáváte, kontaktujte prosím policii.

Začátkem září se dosud neznámá žena pokusila v prodejně potravin v Nuselské ulici zaplatit nákup kradenou platební kartou,“ informoval dnes policejní mluvčí Jan Daněk. Krabičku cigaret, tabulku čokolády a limonádu musela zanechat v obchodě, protože karta již byla tou dobou zablokovaná. Platební karta, kterou chtěla nákup za dvě stě korun žena zaplatit, byla téhož dne odcizena společně s notebookem a nářadím v kanceláři jedné z firem v ulici Na Nivách v Praze 4.

Pachatel zde způsobil škodu sedmdesát tisíc korun,“ upřesnil mluvčí. Policisté by chtěli s ženou, kterou během placení zachytila jedna z prodavaček na mobilní telefon hovořit, protože je podezřelá ze spáchání trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V případě dopadení a odsouzení ženě hrozí až dva roky za mřížemi. Pokud ženu poznáváte nebo víte, kde se může zdržovat, kontaktujte prosím linku 158. Video je ke stažení na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.