Pátrání po totožnosti zemřelého muže

PRAHA – Policisté pátrají po totožnosti zemřelého muže. Jeho bezvládné tělo bylo nalezeno v parku v Praze 1. Muž zemřel po převozu do nemocnice. Pokud muže s výrazným tetováním poznáváte, kontaktujte prosím policii.

Ve čtvrtek čtrnáctého října byl v ranních hodinách převezen do nemocnice muž, jehož bezvládné tělo bylo nalezeno v parku U Sovových mlýnů v Praze 1,“ informoval dnes policejní mluvčí Jan Rybanský. Jako příčina úmrtí byly stanoveny zdravotní komplikace a lékaři vyloučili cizí zavinění. Kriminalisté však nemohou dosud určit mužovu totožnost. Neměl u sebe žádné doklady, ani jiné dokumenty. K totožnosti muže nedovedly ani daktyloskopické otisky prstů muže.

Policisté se proto obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc. Pokud muže na fotografiích poznáváte, kontaktujte prosím linku policie 158. „Výrazným markantem jsou tetování na těle muže. Zejména pak houslový klíč u levého oka a výrazný obrazec na pravé paži,“ doplnil mluvčí. Policisté děkují za pomoc při odhalení totožnosti zemřelého muže.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Zdroj: Policie ČR

 

Zdroj: Policie ČR