Pátrání po nebezpečné dvojici mužů z Ukrajiny. Nepokoušejte se je zadržet sami!

PRAHA – Dva muži, kteří jsou podezřelí z pokusu vraždy, jsou v pátrání pražských kriminalistů. Na konci října došlo v Dolních Počernicích v Praze 9 ke slovní rozepři, která skončila fyzickým napadením mladého muže. Ten je v současné chvíli ve velmi vážném stavu v nemocnici. Pokud víte, kde se muži nacházejí, kontaktujte prosím policii.

Pražští kriminalisté z prvního oddělení obecné kriminality pátrají po dvou mužích, kteří jsou podezřelí z pokusu o vraždu,“ informovala dnes policejní mluvčí Eva Kropáčová. K incidentu došlo v neděli jednatřicátého října v Dolních Počernicích, v Praze 9. Závažný trestný čin začal slovní rozepří, která nakonec vygradovala až k fyzickému napadení pětadvacetiletého muže. Ten útokem utrpěl velmi závažná, život ohrožující poranění.

V současné době se napadený nachází ve velmi vážném stavu v nemocnici,“ upřesnila mluvčí. Kriminalisté žádají širokou veřejnost o spolupráci. Hledanými jsou třiadvacetiletý a devětadvacetiletý muž ukrajinské národnosti. Jakékoliv informace o jejich pohybu prosím směřujte na linku 158. Rozhodně se je nepokoušejte sami zadržet. Mohou být ozbrojení a velmi nebezpeční. Pachatelům v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na osmnáct let.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.