Již týden se Tereza nevrátila domů! Viděl ji někdo?

PRAHA – Pokud jste viděli šestnáctiletou dívku, která se již týden nevrátila domů, kontaktujte prosím policii. Dívka je štíhlé postavy, vysoká zhruba 160 centimetrů. Nikdy dříve po dívce pátrání nebylo vyhlášeno.

Pražští kriminalisté pátrají po šestnáctileté dívce, která se již více než týden nevrátila do místa svého bydliště v Praze 4,“ informoval policejní mluvčí Jan Rybanský. Nedala o sobě vědět ani mamince, která ji pohřešuje od pondělí prvního listopadu. Maminka má o život a zdraví své dcery, po které nikdy v minulosti pátráno nebylo, velký strach.

Pohřešovaná je hubené postavy, vysoká 160 centimetrů. Má hnědé dlouhé vlasy, do půli zad, s pěšinkou uprostřed hlavy a hnědé oči,“ upřesnil mluvčí. Když odcházela z domu, měla dívka na sobě modrofialovou bundu, černé kalhoty s dírami a bílé tenisky. S sebou měla černou kabelku. Je pravděpodobné, že se pohybuje se svými vrstevníky v oblasti Prahy 4, konkrétněji v okolí metra Kačerov. Pokud jste dívku viděli, kontaktujte prosím policejní linku 158.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.