VIDEO: Policie hledá neskutečně drzého zloděje. Poznává ho někdo?

PRAHA – V Dělnické ulici v pražských Holešovicích kradl dosud neznámý muž. Během skládání sudů s pivem okradl řidiče o ledvinku z kabiny. Pokud zloděje poznáváte, kontaktuje prosím Policii ČR.

To, že jeho drzost nezná hranic, ukázal koncem listopadu neznámý muž v pražských Holešovicích,“ uvedl dnes policejní mluvčí Richard Hrdina. Okolo druhé hodiny odpolední se tento muž vloupal do kabiny nákladního vozu, ze kterého právě poškozený skládal pivo v sudech. Nejprve mlsně obcházel vozidlo a to nedaleko ulice plné lidí, pak neznámým předmětem rozbil okénko u spolujezdce a z kabiny odcizil ledvinku s osobními věcmi.

Svým jednáním způsobil neznámý pachatel škodu deset tisíc korun. Celou akci zachytila jedna z bezpečnostních kamer a tak kriminalisté mají pěkné záběry podezřelého muže. Dosud ho však nedopadli. Proto se obrací na širokou veřejnost. Pokud někdo muže poznává nebo ví, kde se může zdržovat, nechť kontaktuje policii. V případě dopadení a odsouzení hrozí pachateli trest odnětí svobody až na dva roky. Záběry z kamery jsou ke stažení na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.