VIDEO: Tvrdil, že je filmař a znásilnil ženu na toaletách. Nyní ho hledá policie

PRAHA – Mladou ženu oslovil neznámý muž s tím, že natáčí film a potřebuje pomoci. Žena s ním odešla do kempu na Pražačce a tam ji muž znásilnil na toaletě. Pokud podezřelého poznáváte, kontaktujte prosím policii.

Pražští kriminalisté pátrají od poloviny listopadu po dosud neznámém muži, který sexuálně napadl ženu,“ informovala dnes policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Podezřelý muž oslovil svoji dvacetiletou oběť na ulici. Uvedl, že natáčí film a požádal ženu o pomoc. Ta s ním odešla do prostoru kempu na Pražačce.

Tam ji podezřelý na toaletách sexuálně zneužil,“ doplnila mluvčí. Ve chvíli mužova vyvrcholení žena z toalet utekla. Policisté během vyšetřování zajistili kamerové záznamy, na kterých je zachycen podezřelý. Pokud muže poznáváte nebo víte, kde se může zdržovat, kontaktujte prosím policii prostřednictvím linky 158.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Policisté vyzývají i samotného muže, aby se přihlásil. Případ je v současné době prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu znásilnění. Pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až desetiletý trest odnětí svobody. Zajištěné video je ke stažení na tomto odkazu.