Policisté hledají neznámého výtržníka, který pronásledoval školačku na Černém Mostě

PRAHA – Kriminalisté pracují na objasnění případu, který se odehrál v úterý na Černém Mostě. Nezletilou dívku pronásledoval neznámý muž a pak se před jejím domem sexuálně uspokojil. Pokud muže podle popisu poznáváte, kontaktujte prosím policii.

Mělo se jednat o muže mladšího vzhledu, vysokého zhruba 160 centimetrů. Měl hnědé kudrnaté vlasy po ramena a na obličeji s největší pravděpodobností vytetovanou čárku od špičky nosu po bradu,“ informovala policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Policisté ovšem nevylučují, že se může jednat o specificky zastřižené vousy. Muž hovořil česky, bez přízvuku.

V době spáchání skutku měl na sobě mikinu s nápisem, hnědočerné tepláky a na nohou hnědé zimní tenisky. Neznámý pachatel sledoval na Černém Mostě v Praze 9 nezletilou dívku od základní školy až k jejímu domu. Školačka mu naštěstí utekla a on se před domem sexuálně uspokojil. Pokud muže podle popisu poznáváte, kontaktujte prosím policii. Pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí trest až dva roky za mřížemi, za trestný čin výtržnictví.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.