VIDEO: Neznámá žena ukradla čivavu Miky. Poznává někdo podezřelou?

PRAHA – Na začátku prosince ukradla neznámá žena uvázanou čivavu u obchodního centra v Praze 4. Policisté zajistili kamerové záznamy a po pachatelce pátrají. Pokud ženu poznáváte, kontaktujte prosím linku 158.

Policisté z místního oddělení Podolí pátrají od počátku prosince po dosud neznámé ženě, která odcizila desetiletou čivavu jménem Miky,“ informovala dnes policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Majitelka uvázala svého pejska u reklamního poutače v obchodním centru v Praze 4, v ulici Na Pankráci a odešla na nákupy. Když se však vrátila zpět, byla Miky pryč.

Policisté během vyšetřování tohoto případu zajistili kamerové záznamy, na kterých je zachycena celá krádež a také pachatelka, jak si pejska odvádí a odnáší. Pokud podezřelou ženu poznáváte nebo víte, kde se může zdržovat, kontaktujte prosím policii prostřednictvím linky 158. Případ je prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. Pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. Zajištěné kamerové záznamy jsou ke stažení na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Zdroj: Policie ČR