Pátrání po třináctileté dívce. Má specifickou barvu vlasů

PRAHA – Policisté hledají třináctiletou dívku z Prahy 10. Odešla včera na doučování, kam nedorazila a domů se již nevrátila. Pokud jste dívku s obarvenými vlasy zahlédli, kontaktujte prosím policii.

Třináctiletá dívka odešla včera, krátce po druhé hodině odpolední, z domu v Praze 10, Zahradní Město na doučování,“ informoval dnes policejní mluvčí Richard Hrdina. Na doučování však nedorazila a ani domů se nevrátila. Naposledy byla spatřena ve skateparku Gutovka, nedaleko stanice metra Strašnická.

V době odchodu z domova měla dívka na sobě mohutnou zimní bundu černé barvy do pasu,“ upřesnil mluvčí. Dívka vypadá poněkud starší, asi na patnáct let. Vysoká je 165 centimetrů, má střední postavu a dlouhé vlnité vlasy s pěšinkou uprostřed. Jedna půlka vlasů je černá, druhá pak červená. Dívka má hnědé oči. Pokud jste pohřešovanou viděli nebo víte, kde se nalézá, kontaktujte prosím policii prostřednictvím linky 158.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.