V Holešovicích měl muž namále! Těžko se mu dýchalo, museli přijet hasiči

PRAHA – Strážníci objevili v ulici Na Ovčinách v Praze 7 muže, který se marně snažil vyprostit z červeného kontejneru na elektroodpad. Byl vyčerpaný a těžko se mu dýchalo. Na místo byli povoláni hasiči.

Nohy vyčnívající z kontejneru na elektroodpad zaujaly hlídku strážníků pětadvacátého prosince časně ráno v ulici Na Ovčinách v Praze 7,“ informovala dnes mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. Jak strážníci zjistili, muž se snažil dostat z kovového sevření kontejneru již dobrých pětačtyřicet minut. Rovněž si stěžoval na problémy s dýcháním a celkově byl značně vyčerpaný.

Strážníci přivolali na pomoc hasiče a společnými silami sedmatřicetiletého cizince bez zranění vyprostili,“ doplnila mluvčí. Přestupkové chování muže bylo na místě vyřešeno domluvou a to nejen proto, že kontejner nebyl působením narušitele poškozen, ale i proto, že lup byl navrácen zpět do jeho útrob.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.