VIDEO: Řev, pěsti a krev na Andělu. Důvod rvačky trojice byl velmi závažný

PRAHA – Hlídka strážníků zaslechla řev v ulici Nádražní v Praze 5. Strážníci doběhli ke rvačce dvou mužů, kterou pomocí donucovacích prostředků ukončili. Boj se však rozhořel dál. Proč se tři muži do sebe pustili?

Během řešení přestupku v Nádražní ulici na Smíchově zaslechla hlídka křik od tramvajové zastávky a uviděla, jak jeden z trojice mužů několikrát udeřil pěstí dalšího do obličeje,“ uvedla mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. Strážníci doběhli na místo konfliktu a vyzvali útočníka, aby přestal. Ten však nereagoval a tak ho pomocí donucovacích prostředků svedli na zem.

Po uklidnění situace převedli muže na zastávku tramvaje, kde nehrozilo takové nebezpečí. Zde se rozhořel konflikt znovu, kdy se na poškozeného vrhl další z trojice. Opět ke slovu přišly donucovací prostředky. „Třiačtyřicetiletý muž byl zraněný v obličeji a krvácel z nosu. Ošetření od přivolaných záchranářů však odmítl,“ uvedla ještě mluvčí. Útočníci ve věku třiadvacet a šestadvacet roků uvedli, že na počátku konfliktu stála slovní urážky.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Provedené dechové zkoušky u útočníků byly pozitivní a ukázaly hodnotu 0,92 a 1,11 promile alkoholu. Případ si převzali policisté k dalšímu řešení a to po převezení účastníků konfliktu na nejbližší policejní služebnu.