Statistika Silvestrovské noci: Hasiči měli 12 zásahů a 7 požárů, první byl v Bučovicích

JIHOMORAVSKÝ KRAJ – Silvestrovská noc jihomoravských hasičů byla ve srovnání s předchozími deseti léty klidnější. Od silvestrovské 20. hodiny do 4. hodiny v Novém roce 2022 řešili hasiči celkem 12 událostí, z toho bylo 7 požárů.

Od silvestrovské 20. hodiny do 4. hodiny v Novém roce za posledních deset let mívali jihomoravští hasiči v průměru 23 zásahů a z toho bylo 13 požárů. Nejvíce zásahů vždy připadlo na první hodiny nového roku. Od silvestrovské 20. do 4. hodiny v Novém roce 2022 řešili jihomoravští hasiči celkem 12 událostí a z toho bylo 7 požárů. V 0.34 hodin likvidovali první letošní požár. Hořel zahradní plastový domek 2 x 1 m v Bučovicích. „Oheň zde způsobil škodu za 40 tisíc korun. Dále šlo o hořící krabice od zábavní pyrotechniky v obcích Vyškov, Brno-Slatina, Brno, Lanžhot a požár kontejneru v Hodoníně,“ vyjmenoval mluvčí hasičů Petr Příkaský.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.