Kuriózní nehoda v Modřicích: S vysokozdvižným vozíkem naboural zaparkované auto

BRNO-VENKOV – Ani s vysokozdvižným vozíkem není radno jezdit pod vlivem alkoholu. Poučil se o tom podnapilý cizinec, který v neděli před polednem pomáhal v Modřicích se stěhováním bytu.

Podnapilý cizinec v neděli před polednem pomáhal v Modřicích se stěhováním bytu s vysokozdvižným vozíkem. Naložení nábytku seskládaného na paletě do nákladního automobilu proběhlo ještě bez potíží. Při odjezdu však pozornost podnapilého řidiče vozíku klesla na minimum. Chodník, po kterém jel, mu byl zřejmě až příliš úzký, takže z něj ve slabé chvilce sjel a narazil přímo do zaparkovaného osobního auta. Policisté, kteří přijeli kuriózní nehodu řešit, se tomu ani moc nedivili. Šoféra nadýchal dvě promile alkoholu v krvi. „Cizinec si tak zadělal na značné problémy, neboť je nyní podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uvedl policejní mluvčí David Chaloupka.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.