Exparťačka Mareše a Hezuckého se vrací do ranního zpravodajství

Zkušená rádiová zprávařka Lucie Černá známá jako Šilhánová, se vrací na místo činu. Připravovat a moderovat bude ranní zpravodajství na Frekvenci 1. Posluchači sesterského rádia Evropa 2 ji velmi dobře znají z Ranní show Evropy 2 s Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým. 

„Jsem velmi vděčná za to, že zůstávám doma, mezi svými, tam kde jsem s dvěma pauzami už od roku 2003, tam, kde mi je prostě dobře a kde to mám ráda,“ říká ke svému novému angažmá Lucie Černá. Na Evropě 2 pracovala v letech 2003 – 2014 a pak ještě celý rok 2017, následně odešla na rodičovskou dovolenou.

Letos v létě pak ještě zaskakovala za svoji kolegyni Katku Říhovou, která rovněž odešla na rodičovskou. „Už před pár lety jsem si říkala, že by bylo krásný, až jednou nadejde ten správný čas, plynule přejít na Frekvenci 1, a tak jsem moc ráda, že se mé velké přání vyplnilo a já tak svůj radiový sen ve Wenzigovce můžu žít dál, prozrazuje Lucie Černá. Se smíchem dodává: „Jen teď ve dveřích nepůjdu doleva na Evropu 2, ale doprava na Frekvenci 1.“ Obě rádia mají studia na stejném patře, přičemž je dělí jen pár metrů. Tudíž i nadále bude potkávat své kolegy a přátele Patrika Hezuckého a Leoše Mareše z Evropy 2.