Nový rok oslavil na policejní služebně

RYCHNOVSKO – Oslava silvestra se příliš nevyvedla, v časných ranních hodinách musela muže policie eskortovat na vyšetřovnu. Během mladíkova „nočního řádění“ došlo totiž k nemalému poškození cizího majetku.

K události došlo na Nový rok krátce po třetí hodině ranní v Bílém Újezdě. Devětadvacetiletý muž měl házet polenem a dlaždicí na dva zaparkované vozy značky BMW a Ford, došlo tak k poškození čelního skla, kapoty i zrcátek. Následně měl dotyčný také poškodit dveře u novostavby lahví od piva. Na místo byli přivoláni rychnovští policisté, kteří mladíka předvedli na obvodní oddělení. Dalším šetřením bylo zjištěno, že vandal během patnácti minut způsobil majitelům škodu na majetku ve výši sto třicet tisíc korun. „Ten samý den bylo muži sděleno podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci, za uvedenou trestnou činnost lze uložit trest odnětí svobody až na jeden rok,“ dodává za policii Eliška Majerová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.