Pirátka silnic v Domažlicích! Jízdu opilé ženy zastavila až zeď!

DOMAŽLICE – Možná opožděného Silvestra slavila pětašedesátiletá řidička osobního auta značky Volkswagen Passat, která včera večer ve značně podroušeném stavu usedla za jeho volant.

Vlivem tohoto stavu v prostoru parkoviště za budovou samoobsluhy nejdříve narazila do kontejneru na suť, který byl nárazem odražen vlevo na budovu, a došlo k poškození okapového svodu. To však nebyl dostatečný důvod, aby žena zastavila, a tak pokračovala dále ve své spanilé jízdě Paroubkovo ulicí, kde před bytovým domem postupně narazila do osobních aut zaparkovaných u pravého okraje silnice. Nepěkně to odnesl levý bok osobního auta značky Audi A6, který byl nárazem odražený na obrubník u pravého okraje silnice, a do levé zadní části osobního auta značky Seat Toledo. To se zase nárazem odmrštilo na zaparkované auto značky BMW, které stálo před ním.

Odtud tato pirátka silnic pokračovala dále jednosměrkou až na křižovatku, kde odbočila vlevo a tam narazila do zdi, kde také její zběsilá jízda skončila. „Řidička se dobrovolně podrobila dechové zkoušce. Ta byla s výsledkem pozitivním 2,19 promile alkoholu v krvi. Poté byla z místa dopravní nehody převezena záchranáři k ošetření do nemocnice. Zde se podrobila i lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve. Škoda na vozidle Volkswagen byla vyčíslena na 30 tisíc korun, na vozidle Audi A6 na 40 tisíc korun, na vozidle Seat vznikla škoda 25 tisíc korun a na vozidle BMW 2 tisíce korun. Případem se dále zabývají domažličtí dopravní policisté,“ sdělila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Zdroj: PČR