Prvním letošním třebíčským miminkem je Elenka

TŘEBÍČ – Prvním občánkem města Třebíč pro rok 2022 je Elena Leitnerová, která se narodila mamince Kateřině Zálešákové v sobotu 1. ledna odpoledne. Rodičům i děťátku již pogratuloval starosta města Pavel Pacal.

Malá Elenka vykoukla na svět v sobotu 1. ledna v 16:25 hodin a vážila přitom 3340 gramů. Holčička má doma ještě dvaapůlletého brášku. Rodičům a Elence přišel v pondělí 3. ledna do porodnice poblahopřát starosta města Pavel Pacal.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.  

Maminka si od něj převzala kytici, zatímco Elenka dostala od města dárkový poukaz do lékárny v hodnotě 2 000 korun, stříbrný řetízek s přívěskem s pečetí města a dárkový balíček s dětskými kosmetickými potřebami.

Dalším miminkem, které přišlo na svět 1. ledna v třebíčské nemocnici, je chlapeček Sebastian Hajný. Narodil se mamince Denise Hajné z Pálovic ve 14:07 hodin a vážil 3360 gramů. Oběma maminkám, Sebastiankovi a Elence pogratulovala v pondělí 3. ledna i ředitelka nemocnice Eva Tomášová.

Elenka je prvním třebíčským miminkem. Foto: Nemocnice Třebíč
Ve stejný den přišel na svět i Sebastianek. Foto: Nemocnice Třebíč
Foto: Nemocnice Třebíč