Romantická komedie má v kinech pokračování!

PRACHATICE – Líbila se vám komedie Šťastný nový rok? Zajímá vás, jak se budou osudy hlavních hrdinů vyvíjet? Tak neváhejte a vydejte se to zjistit! Volné pokračování tohoto úspěšného filmu začíná na Silvestra, kdy Marek požádá Hanu o ruku. Jeho krok roztočí bláznivý  kolotoč událostí, díky němuž ke svatbě málem nedojde!

Volné pokračování filmu začíná Silvestrem, kdy Marek požádá Hanu o ruku. Ta svým souhlasem rozpoutá bláznivý kolotoč událostí, které předcházejí jejich svatbě v nádherném prostředí u moře v Chorvatsku. Trojice Haniných kamarádek v podání Antónie Liškové, Zuzany Norisové a Gabriely Marcinkové vnáší do zdánlivě jednoduché přípravy svatby dobrodružství, napětí, zábavu a někdy i drama. Zatímco jedna z nich je momentálně bez partnera, druhá má okolo sebe hned dva soupeřící soky, a třetí manžela, který svou bezstarostností už doopravdy překračuje všechny hranice. V tomto případě dokonce hranice Schengenu.

V romantické komedii Šťastný nový rok 2: Dobro došli tak všichni v podstatě nevědomky dělají všechno pro to, aby zamilované dvojici svatbu zkomplikovali, nebo ji vlastním příkladem odradili až natolik, že k ní skoro ani nedojde. Snímek uvidíte 4. ledna v 19.30 hodin v Kině Národka v Prachaticích.