Dva mladíci si šli koupit oblečení a skončili na policii

PRAHA – Mladíci si šli obstarat nové oblečení na sebe do obchodního centra v pražských Vokovicích. S sebou si vzali růžový sprej, který však použili na nevhodném místě. Jsou podezřelí ze spáchání trestného činu.

Dva mladíci ve věku čtrnácti a patnácti let se vypravili první letošní neděli na nákup oblečení do obchodního centra Bořislavka. Během nakupování si odskočili na toalety. Zde se pustili do kreativní tvorby, růžovým sprejem vylepšili vzhled dveří na pánských toaletách. „Mladé sprejery zadržel pracovník ostrahy. Ještě před převozem se pokusili nápis odstranit,“ informovala mluvčí policie Irena Seifertová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„V případě sprejerství se vždy jedná o podezření z trestného činu. Pro zasahující strážníky tedy není nikdy rozhodující výše způsobené škody, proto všechny tyto případy předávají státní policii, která rozhoduje o dalším postupu,“ uvedla mluvčí.