V Břeclavi dodávka srazila cyklistku. Utrpěla těžké zranění. Policisté hledají svědky

BŘECLAV – Břeclavští dopravní policisté vyšetřují dopravní nehodu dodávky a cyklistky, která se odehrála na Mikuláše 6. prosince krátce před 13. hodinou na světelné křižovatce v ulici třída 1. Máje a Pod Zámkem v Břeclavi.

Na světelné křižovatce v ulici třída 1. Máje a Pod Zámkem v Břeclavi se stala dopravní nehoda dodávky a cyklistky. Řidič dodávky se zde při odbočování vpravo na parkoviště k obchodnímu domu střetl s projíždějící cyklistkou. Tato v důsledku nehody utrpěla těžké zranění a musela být převezena do nemocnice. „Policisté vyzývají případné svědky události, kteří by mohli k průběhu dopravní nehody poskytnout bližší informace nebo poskytnou záznam z palubní kamery vozidla projíždějícího místem nehody, aby se ozvali policistům z břeclavského dopravního inspektorátu na telefonu 974632260. Za spolupráci děkujeme,“ uvedl policejní mluvčí David Chaloupka. Břeclavští dopravní policisté vyšetřují také další podobnou nehodu cyklistky.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.