V pondělí uzavře stavba tramvajové trati křižovatku u Billy v Olomouci. Víme, kudy projedete

OLOMOUC – Od pondělí 10. ledna bude v rámci výstavby tramvajové trati na Nové Sady v Olomouci uzavřena křižovatka ulic Schweitzerova, Zikova a Jeremiášova pro veškerý provoz mimo vozidel stavby. Přes tuto důležitou křižovatku uprostřed sídliště totiž povedou koleje, čeká ji úplná přestavba.

Při úplné uzavírce křižovatky bude dopravní obsluha ulice Jeremiášova probíhat ulicemi Jeremiášova, Janského a V Křovinách. Dopravní obsluha ulic Werichova a Rožňavská bude vedena od ulice Rooseveltova. Pro chodce zůstanou i v místě stavby zachovány spojovací trasy. Průjezd bude zajištěn i pro majitele garáží ve Schweitzerově ulici směrem k ulici Jižní. V rámci přechodného dopravního značení byla stanovena objízdná trasa po silnici ulemi Jižní a Slavonínská), Střední Novosadská a Rooseveltova) a Velkomoravská. Uzavírka má trvat do 15. května.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Městská policie Olomouc bude v prvních několika dnech uzavírky v této lokalitě na vybraných místech provádět zvýšený dohled a řidiče navádět.

Objízdné trasy