Na dopravní hřiště v Otrokovicích bude jezdit těžká technika, řidiče čeká omezení

OTROKOVICE – Těžká technika bude po dva dny vozit na dopravní hřiště v otrokovických Trávníkách moduly pro montáž nové budovy. V dotčených ulicích proto budou moct řidiči parkovat jen na určených místech a průjezd budou řídit strážníci.

Těžká technika na hřiště nastoupí v pondělí 10. a v úterý 11. ledna vždy od 8 do 16 hodin. „Akce si vyžádá průjezd nadměrného nákladu sídlištěm Trávníky, ulicemi Hlavní a Lidická. V místě průjezdu platí dočasné dopravní značení, zejména zákaz zastavení. Vozidla nesmí parkovat jinde než na parkovacích místech. Znemožnily by průjezd nadměrného nákladu,“ upozornila mluvčí otrokovické radnice Lenka Vaculová.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Nová jednopodlažní budova nahradí vysloužilý sklad a učebny, jejichž stavebně technické uspořádání a konstrukční řešení neumožňovalo celoroční provoz. Zázemí přinese vyšší standard a umožní větší škálu aktivit. „Dětské dopravní hřiště slouží nejen Otrokovicím, ale dojíždí sem i školy z celého Zlínského kraje a široká veřejnost. Jde o investici s mimořádně významným regionálním dopadem,“ vyzdvihla starostka Hana Večerková.