Užijte si zábavnou akci v Hodoníně s kloboukem na hlavě

Masarykovo muzeum v Hodoníně pořádá unikátní Kloboukový den. Jedinečná akce k výstavě “Jak šel život…“ vás jistě nadchne. Zábavné odpoledne je pořádáno k příležitosti Mezinárodního dne klobouků, který mohou oslavit malí i velcí.

Těšte se především na expozici věnovanou životu slavného T. G. Masaryka uvedenou v dobových doplňcích, jako jsou dámské i pánské klobouky pro rozličné příležitosti, rukavice, či třeba motýlky.
Nejen milovníky historie potěší promítání dobových snímků hodonínských oděvních domů a obchodů jako doplněk k přítomné, již zmíněné aktuální výstavě “Jak šel život…“.

Na své si přijdou i nejmenší návštěvníci, pro které je připraveno vyrábění klobouků a pátrání po ztracených kloboucích. Všechny jistě potěší i prvorepublikový fotokoutek.

Kloboukový den se koná v příjemném prostředí v budově zámečku na adrese Zámecké náměstí 27/9, Hodonín a to 15. ledna 2022 od 13.00 do 17.00. Nezapomeňte si s sebou vzít klobouk! Návštěvníci, kteří přijdou v klobouku, mají vstup na akci zdarma. Příjemně se bavte!

 

Masarykovo muzeum v Hodoníně, zdroj: facebook.com/muzeumhodonin