Z náklaďáku upadl kus ledu a rozbil čelní sklo Škody Octavie

RYCHNOVSKO – Policisté se obracejí na veřejnost s pátráním po červeném vozidle, které pravděpodobně stojí za dopravní nehodou, k níž došlo uplynulou sobotu, mezi Častolovicemi a Týništěm nad Orlicí. Nejeli jste náhodou před třetí hodinou odpolední kolem?

Ze střechy doposud nezjištěného vozidla červené barvy, které jelo směrem od Častolovic, měl doslova odlétnout kus ledu na čelní sklo škodovky a to v ten moment, kdy se obě auta míjela. Šofér dodávky nezastavil a pokračoval dále směrem k Lípě nad Orlicí.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv. 

„Žádáme samotného řidiče červeného automobilu, nebo kohokoliv kdo by mohl poskytnout bližší informace k vozidlu, či záznamy z palubních kamer, případně zaznamenal-li někdo typ vozu či jeho registrační značku, aby kontaktoval přímo dopravní inspektorát na telefonním čísle 974 536 250 nebo bezplatnou linku 158,“ říká mluvčí policistů Eliška Majerová.