Pan Vojtěch se zotavuje po cévní mozkové příhodě

BLANSKO – Poděkování od manželky pana Vojtěcha si zasloužili dva záchranáři, kteří zasahovali na konci prosince v Blansku při záchraně jejího manžela Vojtěcha. Dostal mozkovou příhodu.

Sanitka přijela během několika minut. „Záchranáři byli skvělí, jejich zásah a chování na mě udělalo ten nejlepší dojem. Chtěla bych jim vyjádřit pochvalu a vyřídit naše poděkování. Zrovna tak musím vyzdvihnout přístup a jednání lékařů a sester na iktové jednotce v Blansku, kde manžel zatím leží, a díky včasnému zásahu snad bude bez vážných následků. Děkuji všem zdravotníkům, nesmírně si vážím jejich práce, zvláště v této nelehké době. Přeji všem dobrý a úspěšný rok 2022,“ napsala v dopisu paní Alena. „Za pochvalu děkujeme a přejeme panu Vojtěchovi, aby se brzy mohl vrátit domů ke své manželce a každý den se cítil lépe a lépe,“ uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová. Na fotce jsou zdravotníci Vít Balák a Lukáš Kuběna, posádka, která pacientovi přispěchala na pomoc.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.