VIDEO: Řidič na Zlínsku předjížděl v zatáčce, boural a od nehody ujel. Hledá ho policie

ZLÍNSKO – Policisté pátrají po řidičích dvou osobních aut, kteří jeli v úterý 4. ledna v 17:20 mezi Velkým Ořechovem a Pašovicemi na Zlínsku. Jeden z nich při nebezpečném manévru narazil do auta, které předjížděl, a z místa ujel. Pokud víte, o koho se jedná, vytočte linku 158.

Dosud neznámý řidič jel v SUV tmavé barvy, pravděpodobně Toyotě RAV 4, roku výroby 2016 – 2018. „Při jízdě ve směru z Velkého Ořechova na obec Pašovice nerespektoval podélnou souvislou čáru a při jízdě zatáčkou začal vysokou rychlostí předjíždět před ním jedoucí vozidlo Škoda Octavia bílé barvy, přičemž v protisměru jelo další osobní vozidlo, jehož řidiče ohrozil. Při zařazování zpět do svého jízdního pruhu narazil do přední části předjížděného vozidla. Po srážce řidič z místa ujel,“ popsala policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policie žádá o pomoc se ztotožněním dvou řidičů. „Pátráme jednak po viníkovi dopravní nehody, který měl po nehodě s jistotou poškozenou pravou boční a/nebo zadní část vozidla, mohl proto v minulém týdnu vyhledat servis a nechat si toto poškození opravit. Hledáme také řidiče protijedoucího vozidla,“ oznámila Kozumplíková.