Je Vysočina krajem vašeho srdce? Dejte jí hlas v anketě

KRAJ VYSOČINA – Pokud jste si užili dovolenou nebo výlet doma na Vysočině, hlasujte pro ni v anketě Kraj mého srdce. Hlasování končí 28. února.

Kam na letní či zimní dovolenou, kam na výlety s dětmi, na koně, památky, do lázní, za zážitkem či tradicemi? Pokud se vám vybaví právě Vysočina, podpořte ji v online hlasování na webu Kam po Česku.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv. 

Pokuste se zhodnotit uplynulý rok z pohledu turisty, návštěvníka nebo cestujícího a vyberte z osmi kategorií výletů ty, které vám na Vysočinu sedí nejlépe. Každý účastník ankety bude zároveň zařazen do soutěže o hodnotné ceny, jako například pobyty v zámeckém hotelu, poukazy na divadelní představení, knihy nebo vstupenky do zábavních center, ale i produkt z Vysočiny v podobě tradiční francovky.

Výsledky ankety, která již desátým rokem mapuje nejoblíbenější kraje naší republiky, budou zveřejněny v březnovém vydání magazínu Kam po Česku a taky na stejnojmenném portálu. Krajští vítězové převezmou ceny 18. března na veletrhu cestovního ruchu Holiday World a Region World.