Jesenická poliklinika nově nabízí testování na covid

JESENÍK Jesenická poliklinika v pondělí 10. ledna nově otevřela testovací centrum na covid, touto službou doplní již své fungující očkovací centrum. Otestovat se můžete zajít bez předchozí registrace.

Jesenická poliklinika v pondělí 10. ledna otevřela nové testovací centrum na covid-19. Podle platných podmínek Ministerstva zdravotnictví si zde můžete nechat udělat PCR test zdarma, využít její mohou také samoplátci a lidé, kteří mají elektronickou žádanku od lékaře nebo krajské hygienické stanice. Na testování se nemusíte registrovat. Odběrové místo bude otevřeno v pracovní dny od pondělí do pátku v době od 8.00 do 18.00 hodin.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Odebrané PCR testy jsou analyzovány v certifikované laboratoři GHC GENETICS s garancí dodání výsledku do 48 hodin od odběru.“V úzké spolupráci s GHC GENETICS provozujeme na Moravě již několik testovacích i očkovacích center. Nově jsme se rozhodli rozšířit služby testování antigenními i PCR testy také na Jesenicko“, informoval majitel jesenické polikliniky Milan Plesar. „V nově zrekonstruovaných prostorách jesenické polikliniky tak nabízíme spolu s očkováním v těsné blízkosti i služby testování. Velkorysou otevírací dobou chceme lidem co nejvíce vyjít vstříc,“ dodal Milan Plesar.

K PCR testu zdarma si můžete připlatit 350 korun za doručení výsledku do 24 hodin, cena pro samoplátce za PCR test BASIC je 850 korun. Výsledek v podobě laboratorní zprávy dostanete mailem a otevřete si ho pomocí kódu, který vám přijde formou SMS zprávy. Antigenní test BASIC vám udělají za 201 korun, výsledek budete znát do 15 minut.

Nové testovací centrum se nachází ve dvorním traktu jesenické polikliniky, hned vedle stávajícího očkovacího centra.  Pro jakékoliv dotazy k odběrovým místům GHC GENETICS můžete kontaktovat covid linku 739 500 500, která je v provozu od 6:00 – 24:00 hodin, nebo napsat na email covid@ghc.cz. Kontakt přímo do testovacího centra Jeseník v provozní dobu je 702 174 724.