Bočanovou na vyumělkovanou krásu neužije. Vystačí si s tou svou přirozenou!

Herečka Mahulena Bočanová je stále i přes mnohé životní nástrahy a trápení nádherná žena. Její fanoušci mají to štěstí, že Mahu mohou vídat nejen v televizi, ale i „naživo“ na divadelních prknech kde je jednou ze známých tváří Divadelní společnosti Háta.

Mahulena si v novém roce vyrazila jen se svou dcerou Márinkou do Krkonoš do Pece pod Sněžkou, kde to od dětství miluje. Do nového roku vstoupila také s jednou novinkou. Po dlouhých letech zkrátila vlasy. „Na vlasy chodím už neuvěřitelných 30 let k Tomáši Kotlárovi do Atelieru Kotlár. S Tomem jsme celoživotní kamarádi a zažili jsme toho spolu opravdu hodně. Často vzpomínáme na to, jak mi v mých osmnácti, tenkrát ještě u něj na vaně, dělal prstýnkovou trvalou. Trápili jsme se s tím celý den, měla jsem vždy extrémně hodně vlasů. Jenomže jsme se u toho nějak zakecali a prohodili trvalou s ustalovačem. Po celodenní dřině mi na hlavě nezůstala ani kudrlinka,“ směje se herečka s tím, že Tom prý tenkrát řekl, že je to znamení, že má nosit vlasy, jak jí je pán bůh nadělil, a že už jí nikdy žádné vlny dělat nebude. A dodržel to celých 30 let. Nyní její dvorní kadeřník zavelel, že se bude stříhat mikádo, že už ty dlouhé stačily. „A tak mám vlasy kratší a cítím se skvěle. Moje barva a šik délka – on vždycky ví, co dělá,“ pochvaluje si Mahulena.

Ta se pyšní  osobitým charismatem a na žádné módní výstřelky, kdy dnes jedna žena vypadá stejně jako druhá, ji moc neužije. „Příliš make-upu, umělé laciné řasy typu „spoiler nad okem“, špatně vytetované obočí, které vypadá jako dva černí slimáci, vytetované rty jednou linkou bez stínování a tmavší barvou, než je potřeba a nehty z vietnamských salonů. To jsou všechno malé sebevraždy krásy, které se špatně opravují,“ vypočítává prohřešky. Na těchto zákrocích se podle herečky nesmí šetřit. Radí svěřit se do rukou špičkového profesionála, nebo se jim raději vyhnout. Sama je důkazem toho, že není nad přirozenost.