Řidička v Přerově nedala přednost a byl z toho pořádný malér

PŘEROV – Pěknou polízanici způsobila řidička Opelu v pátek v Přerově. Na křižovatce nedala přednost Fordu Focus, náraz ji odhodil na další auto, Opel zůstal stát obrácený na boku. Při nehodě se zranili tři lidé, řidička Fordu byla ošetřena na místě.

V pátek řešili policisté dopravní nehodu v Přerově na křižovatce ulic Gen. Štefánika x Tovární x Jižní čtvrť. Řidička jela v Opelu ve směru od ulice Tovární na Jižní čtvrť II a při průjezdu křižovatkou nedala přednost Fordu Focus přijíždějícímu z pravé strany ve směru od Hulína směrem do centra po ulici Gen. Štefánika. Auta se srazila a Opel byl odhozen na další auto značky Hyundai, které stálo před hranicí křižovatky ve směru od Jižní čtvrti. Po kolizi skončil Opel stát obrácený na boku. Při nehodě se zranily řidičky Opelu a Hyundai a spolucestující ve Fordu. Řidička Fordu byla ošetřena na místě nehody jednorázově. „U podezřelé řidičky nebylo možné provést dechovou zkoušku, proto byl u ní nařízen odběr krve v nemocnici. Zbylé dvě ženy měly test negativní,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Hmotná škoda byla předběžně stanovena na 160 000 korun.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.