Čelně se srazila vozidla Škoda a Audi, jejich řidiči skončili v nemocnici

TRUTNOVSKO – Policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala uplynulou neděli mezi obcemi Trutnov-Adamov a Suchovršicemi. K bouračce došlo deset minut před půl sedmou ranní.  Nemáte pro policisty informace, které pomohou objasnit celou událost?

„Ke srážce vozidel Škoda a Audi na silnici I/14 došlo dle dosud zjištěných skutečností zřejmě tak, když řidič Škodovky předjížděl neznámé nákladní vozidlo v místě, kde je zákaz předjíždění. Při tomto manévru přejel do protisměru a tam se střetl s vozidlem Audi,“ říká mluvčí policistů Šárka Pižlová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv. 

Oba řidiči se podrobili dechové zkoušce, která ukázala negativní výsledek. Poté museli být převezeni k hospitalizaci do nemocnice. Odhadnutá škoda na obou autech se vyšplhala téměř na 80 tisíc korun.

Policisté nyní pátrají po řidiči náklaďáku a osobního auta, kteří se v době kdy došlo k bouračce nacházeli na místě a mohli by pomoci celou situaci objasnit. Policisty je možné kontaktovat na telefonním čísle 735 785 444.