FTL má nové milionáře

PROSTĚJOV – Tradice, která má v Prostějově „zvuk“. Ve společnosti FTL se po roce opět oceňovali „milionáři“ za volantem. Úctyhodné tři miliony kilometrů bez nehody má na svém kontě řidič kamionu Milan Harik.

FTL oceňuje jízdu bez nehod pravidelně. Na seznam novodobých milionářů se zapsali řidiči autobusů Zdeněk Filipčík a Jiří Kouřil. Pět set tisíc v pedálech má i Martin Fládr a Marcela Podsedníková.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Mimořádného úspěchu se podařilo dosáhnout Milanu Harikovi, řidiči mezinárodní kamionové dopravy, který za volantem odjel napříč Evropou bez nehody neuvěřitelných 3 000 000 km. V době dopravní džungle, kdy jde na silnicích často doslova o život, jde o úctyhodný výkon.

Milion a čtvrt kilometrů po právu náleží i Josefu Mikulovi a Radovanu Šrámkovi. „Všem vyhodnoceným zaměstnancům patří velké poděkování za jejich poctivou práci,“ říká prezident FTL Jaroslav Hanák.