Policisté hledají svědky dopravní nehody v centru Zlína

ZLÍN – Dopravní policisté vyšetřují nehodu z minulého týdne. Při ní se v centru Zlína střetla dvě auta, řidič jednoho z nich ale z místa havárie odjel. Pokud jste událost viděli, volejte linku 158.

Nehoda se stala ve čtvrtek 13. ledna v 16.25 na ulici Dlouhá. „Řidička osobního vozidla Škoda Karoq jela z ulice Kvítková a odbočovala vpravo na ulici Dlouhá ve směru jízdy na Fryšták. Při zařazování do jízdního pruhu se srazila s jiným vozidlem. Řidič tohoto vozidla ale z místa dopravní nehody odjel, aniž by učinil zákonná opatření. Pátráme proto po vozidle i jeho řidiči,“ sdělila policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Dechová zkouška u řidičky byla negativní. Škoda na autě se odhaduje na 100 tisíc korun.

Policisté dnes požádali veřejnost o pomoc při vyšetřování. „Pokud můžete pomoci policistům objasnit průběh této dopravní nehody, případně podat informace k řidiči, který byl účastníkem srážky, volejte, prosím, na linku tísňového volání policie 158,“ vyzvala Kozumplíková.

Foto: Policie ČR