Skupinka pronásledovala muže, poté ho napadla skleněnou lahví

BRNO – Incident, který začal na palubě noční linky, pokračoval po vystoupení všech zúčastněných a skončil krvácejícím zraněním. Strážníci podezřelé muže, kteří napadli cestujícího dostihli a předali republikové policii.

Sedmatřicetiletý muž vystoupil z nočního autobusu a pokusil se vzdálit skupince mužů, se kterými měl potyčku již v dopravním prostředku. Ta ho však před hlavním nádražím dostihla a napadla kopáním, pěstmi a dokonce se neštítila použít ani skleněnou lahev. Napadený krvácel na temeni, ujali se ho proto kolemjdoucí a na pomoc přispěchala i hlídka. Ta mu poskytla prvotní ošetření a přivolala záchranáře, kteří ho převezli do Úrazové nemocnice.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Další strážníci se zapojili do pátrání po agresorech. „Skupinku odpovídající popisu jsme dostihli za malou chvíli na Moravském náměstí. Všechny osoby jsme vyzvali k setrvání na místě a zjistili jejich totožnost,“ dodává tiskový mluvčí brněnské městské policie Jakub Ghanem. S podezřením na trestný čin předali případ strážníci republikové policii.