Šok v Podomí: Osobní automobil narazil do rodinného domu

VYŠKOV – Ve čtvrtek před čtvrtou hodinou odpoledne narazil do rodinného domu v Podomí na Vyškovsku automobil. Jedna osoba utrpěla šok.

K nárazu osobního automobilu do rodinného domu v obci Podomí vyjela dobrovolná jednotka hasičů obce Jedovnice a profesionální jednotka hasičů ze stanice Vyškov. Jednotka dobrovolných hasičů zajistila místo události a udělala protipožární opatření, uzavření přívodu LPG a uzavření hlavního uzávěru plynu v domě. „Současně jsme poskytli tepelný komfort jedné osobě v šoku a začali kyvadlově řídit dopravu,“ uvedli hasiči Jedovnice na své stránce. Nárazem auta došlo k částečné destrukci obvodové zdi rodinného domu. Po příjezdu profesionální jednotky z Vyškova byl velitelem zásahu přivolán statik, protože byla narušena statika domu. Přivolaný statik provedl prohlídku domu a dle jeho návrhu provedli hasiči stabilizaci pomocí speciální techniky a místo předali majiteli domu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.