Sypač srazil seniorku, ta utrpěla těžké zranění. Policisté hledají svědky nehody

HRADECKO – Uplynulý pátek, krátce po jedenácté hodině dopolední, došlo v Hradci Králové v ulici Milady Horákové ke střetu nákladního vozidla s chodkyní. Možná jste v tu dobu měli cestu kolem a právě vaše informace mohou pomoci policistům celou událost objasnit.

„Šestačtyřicetiletý řidič, který prováděl údržbu chodníku a jel se zapnutým výstražným světlem ve směru od základní školy směrem k prodejně Albert, srazil 83letou ženu jdoucí po chodníku v témže směru. Seniorka utrpěla těžké zranění, s kterým byla převezena do nemocnice,“ říká policejní mluvčí Iva Kormošová. Nikdo jiný se naštěstí nezranil.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Šofér vozidla byl podroben dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která ukázala negativní výsledek. Ženě byl kvůli zranění nařízen odběr krve. Policisté žádají o jakoukoliv informaci, která by pomohla objasnit přesnou příčinu nehody. Policii ČR můžete kontaktovat na tísňové lince 158, nebo se můžete dostavit přímo na policejní služebnu v Malšovicích.