Taxikář vysadil agresivní zákazníky z auta, jeden po něm ze vzteku hodil kebab

BRNO – Neobvyklou pomstu zvolil čtyřiadvacetiletý cizinec, který házel kebabem po taxikářovi, jenž ho i s kamarády vysadil z vozu. Naštěstí nedošlo ke zranění, ani ke škodám na majetku.

V Benešově ulici strážníci viděli potyčku dvou mužů, kdy jeden z nich házel po druhém kebabem a snažil se ho napadnout pěstmi. Jakmile podezřelý viděl hlídku, začal prchat směrem do Josefské ulice. Tam ho už ale muži zákona dostihli a jelikož se nedokázal uklidnit, museli použít pouta. Společně se pak vrátili zpět k taxikáři a strážníci zjišťovali, co přesně se odehrálo. Řidič vypověděl, že mladého muže a jeho kamarády naložil u hlavního nádraží, jelikož se ale chovali v autě hrubě, vykázal je ven. To se nelíbilo cizinci, který se mu pomstil kebabem. „Celá událost se obešla bez zranění i bez škod na majetku. Případ dořeší správní orgán jako podezření z přestupku proti občanskému soužití a veřejnému pořádku,“ doplňuje tiskový mluvčí brněnské městské policie Pavel Šoba.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte ná nas Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.