Svědkové zadrželi opilého řidiče na místě a zavolali policisty

BRNO-VENKOV – Na podivnou jízdu kličkujícího řidiče osobního automobilu Škoda na silnici mezi Senticemi a Veverskou Bitýškou upozornili o víkendu svědkové, kteří zavolali policii a řidiče taky zadrželi a označili policistům.

Podivné počínání řidiče osobního automobilu Škoda na silnici mezi Senticemi a Veverskou Bítýškou, kdy šofér kličkoval po vozovce a často jel i v protisměru, se o víkendu po poledni nepozdávalo odpovědnému oznamovateli. Když řidič ve Veverské Bítýšce nepokračoval v jízdě, tak jej přivolané hlídce i s dalšími svědky zdržel a označil. „Policisty vůbec nepřekvapil výsledek dechové zkoušky. Přístroj ukázal 3,12 promile. Šestatřicetiletý muž přiznal, že vozidlo řídil a před jízdou vypil nejméně šest jedenáctek. Hlídka mu na místě zadržela řidičský průkaz. Muž musí nyní počítat se stíháním za ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.