Staňte se na chvíli detektivem a vyřešte zločin aneb výstava věnovaná vědeckým metodám v kriminalistice

Muzeum města Tišnova vás zve na unikátní výstavu Stopa! Vyřeš zločin! Zajímavou podívanou připravilo Mendelovo muzeum Masarykovy univerzity ve spolupráci s Ústavem soudního lékařství Lékařské fakulty.

Výstava je věnována především vědeckým metodám v kriminalistice. Díky připravenému fiktivnímu zločinu se zde seznámíte se základními kriminalistickými metodami a zkusíte pomocí těchto metod odhalit pachatele.

Zahájení výstavy proběhne dokonce i za účasti policistů z Obvodního oddělení Policie ČR Tišnov, kteří předvedou některé kriminalistické metody v praxi. Váženým hostem bude také ředitel Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost Ing. Karel Řehka, který program doplní.

Zjistěte i vy, jaké kriminalistické a kriminální metody využívají technologického pokroku! Zahájení výstavy proběhne v pátek 4. února 2022 v 17.00, samotná výstava pak potrvá až do 28. dubna 2022. Muzeum města Tišnova se nachází na ulici Jungmannova 80, otevírací doba je vždy od středy do neděle 10.00 – 17.00. Přijďte, jste srdečně zváni!